Sicriu Lux Stejar 3

INCLUDE:
2 orare (orarul mare si orarul mic);
lenjeria pentru interiorul sicriului;
capitonajul capacului de sicriu;
perna pentru decedat;
crucea inscriptionata

Atunci cand trebuie sa organizezi inmormantarea unei persoane dragi trebuie sa ai in vedere toate aspectele necesare. Cu ajutorul unei companii de servicii funerare vei reusi sa ai parte de cele mai sigure si mai optime rezultate.

Servicii funerare non-stop este solutia ideala pentru tine. Noi ne asiguram intotdeauna ca serviciile si produsele noastre sa fie in cea mai buna stare si ca totul sa decurga sa cum isi doreste clientul. Ne straduim ca toate produsele pe care le comercializam sa fie cat mai calitative si mai rezistente. Ne dorim ca toti clientii nostri sa aiba parte de cele mai sigure rezultate. Ne implicam total in orice colaborare si din acest motiv dam dovada de profesionalism.

Sicriu Lux Stejar 3

Sicriul Lux stejar 3 este cel mai rezistent si cel mai sigur de pe piata. Acesta este rezistent si este confectionat dintr-un lemn de calitate superioara. Vei vedea ca rezistenta si calitatea acestuia sunt unele exceptionale. In plus prin colaborarea cu noi vei reusi sa ai parte de rezultatele pe care le astepti. Intr-un astfel de moment ai nevoie de serviciile unei companii non-stop. Nu stii cand poate intereveni ceva si vei avea nevoie de ajutor. Este firesc sa iti fie greu sa te ocupi singur de tot. Asa ca cel mai bine este sa lasi in seama noastra toate aspectele care tin de organizarea procesului funerar. Alaturi de noi vei avea parte de cele mai reusite produse.

Un sicriu este un produs esential atunci cand vine vorba de inmormantari. Trebuie sa ai in vedere colaborarea cu o companie de elita pe care sa te poti baza si in care sa ai incredere. Cu ajutorul nostru vei reusi sa ai parte de rezultatele mult asteptate. Nu poti pierde din vedere aceasta colaborare atat de calitativa care iti va asigura produsul de care ai nevoie. Noi suntem cea mai optima varianta pentru tine si pentru nevoile tale.

 

Alaturi de noi vei reusi sa scapi de o parte din grijile pe care le implica procesul funerar. Sicriu Lux Stejar 3

Servicii funerare complete Non Stop în București și localitățile limitrofe din Ilfov, la prețuri corecte!

Sună-ne acum 0731 122 221

Call Now ButtonSunati-ne