Sicriu 6 Colturi 2

INCLUDE:
2 orare (orarul mare si orarul mic);
lenjeria pentru interiorul sicriului;
capitonajul capacului de sicriu;
perna pentru decedat;
crucea inscriptionata

Sicriu 6 Colturi 2 este alegerea ideala pentru tine. Cu siguranta ai nevoie de un produs sigur pe care sa te poti baza in orice moment. Acesta este realizat dintr-un material calitativ care face fata cu brio tuturor factorilor nocivi cu care intra in contact. In plus beneficiaza de o rezistenta iesita din comun.

Compania noastra iti va pune de fiecare data cele mai potrivite produse pentru ca tu sa poti face cea mai reusita alegere. Vei vedea cat de mult conteaza sa ai parte de un produs calitativ pe care sa te poti baza.

Acest trist eveniment are nevoie de toata atentia ta si de toata implicarea. Daca vrei ca rezultatele pe care le ai sa fie perfecte atunci trebuie sa investesti oricat este necesar.

Sicriu 6 Colturi 2

Compania Servicii funerare non-stop este cea mai in masura sa te ajute in orice conditii. Suntem alaturi de tine non stop, 24 de ore din 24 si suntem aici ca toate nevoile tale sa fie indeplinite. Un sicriu trebuie sa fie intotdeauna sigur si rezistent.

Apeleaza la serviciile si produsele noastre daca vrei sa ai parte de siguranta si de calitate. Cu noi vei stii ca nu ai cum sa dai gres niciodata. Suntem cea mai optima alegere pentru tine si pentru nevoile tale. Cu cat vei investi mai mult in inmormantarea  pe care o organizezi cu atat vei fi mai multumit de rezultatele pe care le ai.

Acest sicriu este recomandat pentru toate persoanele care isi doresc sa aiba parte de calitate mai intai de toate. Reprezentantii nostri te vor ajuta sa faci cea mai buna si cea mai optima alegere. Suntem intotdeauna o solutie ideala pentru tine.

Compania Servicii funerare non-stop estede departe cea mai potrivita alegere daca vrei sa ai parte de un eveniment sigur si calitativ. Sunt foarte multe aspecte pe care trebuie sa le ai in vedere de aceea ai nevoie de tot ajutorul posibil. Daca ne vei alege pe noi vei vedea cum totul se va desfasura asa cum iti doresti. Sicriul nu trebuie sa mai reprezinte o problema pentru tine.

Sicriu 6 Colturi 2

Servicii funerare complete Non Stop în București și localitățile limitrofe din Ilfov, la prețuri corecte!

Sună-ne acum 0731 122 221

Phone: 0761121702
Fax:

Call Now ButtonSunati-ne