Sicriu Lux Stejar

INCLUDE:
2 orare (orarul mare si orarul mic);
lenjeria pentru interiorul sicriului;
capitonajul capacului de sicriu;
perna pentru decedat;
crucea inscriptionata

Sicriu Lux Stejar este produsul care iti va oferi calitatea de care ai nevoie. Alaturi de noi vei reusi sa ii oferi persoanei dragi din viata ta un ultimo produs calitativ. Pana la urma intr-o inmormantare trebuie sa investesti daca iti doresti ca aceasta sa fie una de succes. Daca vrei sa ai parte de siguranta si de calitate compania noastra este cea mai sigura de pe piata.

Alege Servicii funerare non-stop si vei avea parte de cele mai optime servicii. Un sicriu calitativ  trebuie sa fie fabricat dintr-un material bun precum : stejar, plop, fag, brad. Este foarte important sa stii din ce tip de material este realizat sicriul daca iti doresti sa stii ca produsul pe care il vei cumpara este unul calitativ.

Culoarea este un alt element important atunci cand alegi un sicriu. Cele mai des achizitionate sunt sicriele in culoare mahon, degrade ( care inseamna o trecere de la o nunata inchisa la o nunata deschisa) si bej. Culoarea alba se foloseste cel mai des in sicriele copiilor sau tinerilor necasatoriti.

Sicriu Lux Stejar

Modelul scriului poate fi ales in functie de gusturile tale. Poti alege modele florale sau geometrice sau cel simplu. Daca vrei sa ai parte de cea mai buna si mai sigura calitate atunci trebuie sa investeti in produsul tau.

Alege cele mai optime produse si doar asa vei avea siguranta unui process funerar de cea mai buna calitate. Trebuie sa stii ca un scriu calitativ este un produs absolut necesar  in cazul unui deces. Persoana draga tie merita sa aiba parte de cele mai calitative produse.

Servicii funerare non-stop este alegerea care te reprezinta si care te reprezinta. Cu ajutorul nostru vei reusi sa ai parte de o inmormantare calitativa si sigura. Daca vrei siguranta atunci trebuie sa ne alegi pe noi si asa vei reusi sa ai parte de cele mai sigure si cele mai optime solutii.

Alaturi de Servicii funerare non –stop vei avea siguranta unei colaborari calitative si de incredere pe care sa te poti baza in orice moment.

model-3

Servicii funerare complete Non Stop în București și localitățile limitrofe din Ilfov, la prețuri corecte!

Sună-ne acum 0731 122 221

Phone: 0761121702
Fax:

Call Now ButtonSunati-ne