Pachet Funerar Incinerare

-Sicriu complet echipat(tranzit)
-Transport la domiciliu
-Toaletare(spalat imbracat barbierit)
-Doctor constatare deces
-Doctor imbalsamare
-Declarare deces
-Adeverinta inhumare
-Certificat deces
-Autorizatie Sanepid
-Programare incinerare
-Taxa incinerare inclusa
-Transport la crematoriu
-Manipulare
12 batiste cu lumanari si banuti
20 doliu piept

Cu totii stim cat de dificila poate fi pierderea unei persoane dragi . Trebuie sa ai grija ca persoana draga sa aiba parte de o inmormantare asa cum merita. O companie de servicii funerare asa cum suntem noi, Servicii funerare non-stop te vom ajuta sa avem parte de cele mai reusite rezultate.

Sicriul pe care ti-l punem la dispozitie este de cea mai buna calitate. Doctorul nostru poate constata decesul si sa il declare.

Tot cu ajutorul nostru vei reusi sa iti transporti persoana decedata oriunde iti doresti. In plus experienta pe care o avem pe piata ne ajuta sa le oferim clientilor nostrii cele mai bune si mai sigure rezultate. Acest pachet de servicii funerare te va ajuta sa petreci timpul alaturi de familie si sa nu te mai ingrijorezi in privinta inmormantarii. Este momentul sa oprtun sa stai mai mult alaturi de familie si sa lasi intregul proces de inmormantare pe seama unor profesionisti.

Acest este un pachet funerar oportun pentru persoanele cu venit mediu care isi doresc sa scape de povoara inmormantarii. Este pachetul care te va ajuta sa petreci mai mult timp alaturi de familia ta si sa incerci sa te obisnuiesti cu pierderea persoanei dragi din viata ta.

Noi suntem singura companie care o sa iti ofere cele mai bune si mai sigure rezultate. Te poti baza pe noi in orice moment din zi si din noapte. Toate solicitarile tale noi le vom indeplini in timp util. Cu ajutorul nostru vei reusi sa organizezi un intreg proces funerar care sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Noi iti suntem alaturi 24 de ore din 24 si ne vom asigura ca toate solicitarile tale sa fie rezolvate in timp util.

Te asiguram ca nimic nu va ramane nerezolvat. Acest pachet funerar este unul dintre cele mai solicitate deoarece se ocupa in intregime de etapa cea mai importanta si cea mai dureroasa.

 

Servicii funerare complete Non Stop în București și localitățile limitrofe din Ilfov, la prețuri corecte!

Sună-ne acum 0731 122 221

Phone: 0761121702
Fax:

Call Now ButtonSunati-ne