Pachet Funerar 1

Sicriu Complet Echipat
– Lenjerie Sicriu – Orarul Mic – Orarul Mare – Pânză de Faţă

Cruce Lemn Inscripţionată – Icoana- Doliu piept
Servicii Oferite:
Constatarea Decesului
-Imbalsamare
– Certificat Deces
– Adeverinţă Înhumare
-Acte Aduse La Domiciliu
-Transport Sicriu La Domiciliu GRATUIT
-Transport Sicriu La Capela
-Manipulare
-Aşezare Decedat în Sicriu

Atunci cand trebuie sa planifici o inmormantare a unei persoane dragi cel mai bine este sa lasi asta pe seama unor profesionisti.  Compania noastra va reusi sa te multumeasca pe deplin si sa iti ofere cele mai optime rezultate.

Intotdeauna decesul este o etapa grea din viata unei persoane. Durerea te copleseste si iti doresti ca toate acele clipe sa le valorifici si sa stai cat mai mult alaturi de familie si cu persoana decedata. Gandeste-te ca acestea sunt ultimele moment in care o mai vezi si in care poti sta cu ea. Este mult mai bine sa lasi toate pregatirile necesare pe mana unor profesionisti.

Alege Pachetul funerar 1 si vei vedea cum toate pregatirile vor lua forma pe care o doresti. Alege Servicii funerare non-stop si vei avea parte de cea mai sigura colaborare. Toate dorintele tale vor fi indeplinite si vei putea comunica cu reprezentantii companiei noastre 24 de ore din 24.

Pachetul funerar 1 include toate serviciile de care ai nevoie pentru ca intregul proces funerar sa fie realizat cu succes. Toti angajatii se vor stradui sa ofere cele mai bune rezultate astfel incat toti clientii sa fie pe deplin multumiti. Cu siguranta vei vrea sa stii ca ai alaturi o companie care iti intelege durerea si care se asigura de fiecare data ca totul sa se desfasoare normal. Este firesc sa vrei sa scapi de aceasta indatorire care vine odata cu nefericitul moment.

Daca vrei sa ai parte de o colaborare sigura pe care sa te poti baza in orice moment atunci compania noastra este cea mai recomandata pentru tine. Alege servicii funerare non-stop si vei avea parte de rezultatele mult asteptate.

Toate serviciile pe care ti le punem la dispozitie sunt cele mai bune si mai sigure de pe piata si doar cu ajutorul nostru vei reusi sa duci la bun sfarsit acest trist eveniment care iti macina existenta.

 

pachet 2

Servicii funerare complete Non Stop în București și localitățile limitrofe din Ilfov, la prețuri corecte!

Sună-ne acum 0731 122 221

Phone: 0761121702
Fax:

Call Now ButtonSunati-ne