Sala de imbalsamare si toaletare a decedatilor

Spre deosebire de alte firme ce oferă servicii funerare, noi vă garantăm că acest spațiu este unul cu dotări complete. Alegând serviciile pe care noi le oferim veți avea certitudinea că persoana mult iubită are parte de respectul cuvenit. Si nu va fi ținută în condiții insalubre sau spații inadecvate. Siguranta pe care o oferim si profesionalismul cu care ne tratam fiecare client ne-a ajutat sa aducem multumire pentru fiecare client.

Sala de imbalsamare si toaletare a decedatilor

Imaginea persoanei iubite este una care va rămâne foarte mult timp în amintirea celor apropiați. Din acest motiv, pregătirea acestora, în vederea unei înmormântări care să exprime respect și demnitate. Trebuie să se realizeze în cele mai bune condiții. În acest sens, dispunem de o sală pentru persoanele decedate, unde procesul de pregătire va avea loc în cele mai bune condiții. Spațiul respectiv este dotat corespunzător, având mese pentru toaletarea persoanelor defuncte, cât și frigidere mortuare. Totodată, această sală este realizată în conformitate cu cele mai noi norme funerare și respectă pe deplin toate conditiile de igienă necesare.

Totodată, acest spațiu vine în ajutorul azilelor de bătrâni sau a altor locații, ce nu dispun de o astfel de sală. Iar trupurile neînsuflețite nu sunt păstrate în condiții corespunzătoare sau poate că acest lucru nu este permis deloc. Noi ne asiguram clientii de cele mai bune servicii astfel incat pregatirea in cazul decesului unei persoane sa nu mai para un lucru atat de anevoios.

Sala de imbalsamare

Sala de imbalsamare

Sala pe care o avem pentru pregătirea persoanelor decedate, se adresează tuturor celor care se află în neplăcuta situație de a pierde pe cineva drag din viața lor și care își doresc să aibă parte de intimitate .

Doar impreuna cu noi vei reusi sa ai parte de conditiile optime pe care le doresti ca persoana draga sa le aiba. In plus noi iti suntem la dispozitie 24 de ore din 24. Cu noi vei avea siguranta unei colaborari de exceptie in care toate solicitarile tale sa fie indeplinite.

Servicii funerare non-stop reprezinta cea mai optima alegere pentru nevoile tale. Cu noi vei avea parte de o inmormantare de exceptie in care toate solicitarile iti vor fi indeplinite. Noi suntem cea mai sigura alegere pentru tine si pentru nevoile tale.

Cu siguranta ai nevoie de o sala de imbalsamare care sa se ocupe de persoana decedata. Daca vrei sa ai parte de siguranta si de confort noi suntem cea mai optima varianta . Noi suntem singura companie care te va ajuta sa ai parte de rezultatele pe care le meriti.

O colaborare de succes este mai mult decat prielnica intr-un astfel de moment atat de critic. Alege o companie de incredere daca vrei sa rezultatele pe care le obtii sa fie unele cat mai calitative. Intregul proces funerar implica timp si decizii pe care trebuie sa le iei pentru a avea parte de un eveniment asa cum este recomandat.

Servicii funerare complete Non Stop în București și localitățile limitrofe din Ilfov, la prețuri corecte!

Sună-ne acum 0731 122 221

Phone: 0761121702
Fax:

Call Now ButtonSunati-ne