Sicriu Boston

INCLUDE:
2 orare (orarul mare si orarul mic);
lenjeria pentru interiorul sicriului;
capitonajul capacului de sicriu boston
perna pentru decedat;
crucea inscriptionata

Sicriul Boston este perfect pentru persoanele pretentioase care isi doresc sa aiba parte de tot ce este mai bun. Acesta se numara printre cele mai calitative de pe piata. Cu acest sicriu vei avea siguranta ce persoana draga tie are parte de toata siguranta de care are nevoie. Este un produs calitativ care se prezinta bine de-a lungul vremii.

Sicriul Boston este realizat dintr-un lemn rezistent care te va multumi pe deplin. Daca siguranta si calitatea sunt doua aspecte esentiale pentru tine atunci acest sicriu este cel mai recomandat.

Sicriu Boston

Este un produs in care se merita sa investesti daca iti doresti ca persoana draga tie sa fie in deplina siguranta. Pana la urma este ultimul lucru pe care il faci fata de omul de langa tine. Alege acest sicriu daca vrei sa ai parte de siguranta.

Pe langa calitatea pe care sicriul propriu zis o are acesta mai include si lenjeria pentru interiorul sicriului care se bucura de o inalta calitate, perna pentru decedat care este de cea mai buna calitate si rezistenta.

Crucea inscriptionata este un alt avantaj pe care compania noastra ti-l pune la dispozitie. Daca vrei sa ai parte de cea mai buna colaborare atunci noi suntem cei mai recomandati. Compania noastra iti pune intotdeauna la dispozitie cele mai bune produse dar si cele mai bune servicii de pe piata. Alaturi de noi vei reusi sa duci la bun sfarsit intregul proces funerar care este atat de dureros si de epuizant. Este un moment dureros in care vei avea nevoie de cele mai bune servicii. Trebuie sa te implicit total in toate aceste pregatiri daca iti doresti ca inmormantarea sa fie una sigura si calitativa.

Alege compania noastra daca vrei sa ai parte de cele mai reusite rezultate. Noi iti suntem alaturi 24 de ori din 24 si te vom ajuta sa ai parte de cele mai sigure rezultate. Alaturi de noi vei reusi sa ai intotdeauna siguranta unui bun produs si a unor rezultate pe masura asteptarilor.

 

Sicriu Boston

model-1-inchis

Servicii funerare complete Non Stop în București și localitățile limitrofe din Ilfov, la prețuri corecte!

Sună-ne acum 0731 122 221

Phone: 0761121702
Fax:

Call Now ButtonSunati-ne