Sicriu Lux Cires

INCLUDE:
2 orare (orarul mare si orarul mic);
lenjeria pentru interiorul sicriului;

capitonajul capacului de sicriu lux cires
perna pentru decedat;
crucea inscriptionata

Sicriu Lux Cires este de departe sicriul cel mai calitativ de pe piata. Acesta are dotari de cea mai buna calitate si reuseste sa multumeasca pana si pe cel mai pretentios client. Este un produs sigur pe care te poti baza in orice moment.

Compania noastra reuseste sa iti ofere cele mai sigure si cele mai potrivite rezultate. Alaturi de noi vei reusi sa ai parte de siguranta mult dorita.

Sicriu Lux Cires

Alaturi de noi vei avea parte de cea mai sigura si cea mai optima colaborare. Noi iti suntem alaturi si intelegem momentul trist prin care treci. Ne dorim ca aceasta colaborare sa fie una de care sa fi complet multumit. Pana la urma ai nevoie de noi pentru ca toate grijile tale sa se focuseze pe lucruri elementare. Daca vei achizitiona din cadrul companiei noastre un sicriu atunci vei avea siguranta unui produs calitativ pe care sa te poti baza. Este important sa investesti bani doar in lucruri de cea mai inalta calitate.

Servicii funerare non-stop este alegerea care te reprezinta si care te va ajuta sa organizezi un eveniment sigur si calitativ. Pana la urma acesta este ultimul lucru pe care il faci pentru persoana importanta din viata ta si trebuie sa te asiguri ca totul se va desfasura exact asa cum iti doresti.

Este un eveniment trist dar care trebuie sa fie extrem de bine de organizat. Trebuie sa ai in vedere orice detaliu deoarece si cele mai mici aspecte conteaza. O inmormantare este un proces dificil care trebuie sa se bucure de toata atentia ta.

Alaturi de noi vei avea parte de siguranta de care ai nevoie dar si de cele mai bune rezultate.  Doar cu ajutorul nostrum vei reusi sa ai parte de un process funerar asa cum iti doresti si de produse de cea mai buna calitate. Noi iti suntem alaturi pentru ca toate necesitatile si grijila tale sa dispara si sa iti poti petrece timpul alaturi de familie.

Sevicii funerare non –stop iti pune la dispozitie cele mai calitative produse.

Sicriu Lux Cires

 

Servicii funerare complete Non Stop în București și localitățile limitrofe din Ilfov, la prețuri corecte!

Sună-ne acum 0731 122 221

Phone: 0761121702
Fax:

Call Now ButtonSunati-ne