Pachet Funerar Dulce Plus Post

Pachet de dulce

Farfurie,cana portelan+lingura inox
Pulpa de pui cu orez
Salam, sunca praga, branza topita
Rosie, masline
Fructe (mar,-portocala,etc)
Croissant/Eugenie
Bere-apa sau suc
Vin+vin cu ulei
10 prosoape+2 Preot+Dascal
12 Batiste cu lumanari si ban
Coliva
Japoneza
2 platouri coliva

Pachet de post

Farfurie, cana portelan+ lingura inox
Sarmalute cu mamaliga/orez cu chiftelute soia
Rosie, masline
Fructe (mar,-portocala,etc)
Desert post
Pateu vegetal /Fasole batuta/Zacusca
Apa plata/suc sau bere
Vin+vin cu ulei
10 prosoape+2 Preot+Dascal
12 Batiste cu lumanari si ban
Coliva
Japoneza
2 platouri coliva

Acest pachet este recomandat pentru toate persoanele care nu vor sa se mai streseze cu toate pregatirile. Cu siguranta iti doresti sa petreci timpul alaturi de familia ta fara sa te mai gandesti la toate aspectele care tin de o inmormantare.

Pachetul Funerar Dulce Plus Post este cel mai des recomandat pentru persoanele care isi doresc sa stiu ca au parte de cele mai calitative rezultate. Mancarea pe care acest pachet o include este de cea mai buna calitate si cu siguranta este mai mult decat suficient. Nu ai cum sa dai gres cu un pachet atat de imbelsugat.

Pachet Funerar Dulce Plus Post

Pachet Funerar Dulce Plus Post

Daca esti un perfectionist si iti doresti sa ai parte de fiecare data de cele mai bune rezultate atunci trebuie sa investesti in toate detaliile care ti-ar putea asigura cele mai calitative rezultate. Este de la sine inteles ca este o perioada trista dar asta nu inseamna ca nu trebuie sa ai in vedere toate aspectele care te vor ajuta sa iesi cu bine din acest trist eveniment. Alege-ne pe noi si vei vedea cat de mult va conta sa ai parte de o colaborare reusita. Compania noastra este cea mai in masura sa iti ofere rezultatele pe care le doresti.

Prin colaborarea cu noi vei reusi sa ai parte de un proces funeral mult mai usor. Durerea pe care o provoaca decesul unei persoane dragi este extrem de dureros si te va impiedica sa te mai poti gandi la toate treburile care tin de pregatirea decesului.

In zilele noastre a ajuns sa fie mult mai simplu sa colaborezi cu o companiei care sa se ocupe de intregul proces funerar.

Servicii funerare complete Non Stop în București și localitățile limitrofe din Ilfov, la prețuri corecte!

Sună-ne acum 0731 122 221

Phone: 0761121702
Fax:

Call Now ButtonSunati-ne