Sicriu Lux Stejar 2

INCLUDE:
2 orare (orarul mare si orarul mic);
lenjeria pentru interiorul sicriului;
capitonajul capacului de sicriu;
perna pentru decedat;
crucea inscriptionata

Sicriu Lux Stejar 2 este produsul de care te poti folosi atunci cand ai cea mai mare nevoie de asta. Cu ajutorul companiei noastre vei reusi sa ai parte de cele mai potrivite produse pentru tine astfel incat sa ai parte de un process funerar cat mai calitativ.

Compania noastra reuseste intotdeauna sa isi multumeasca clientii si sa le ofere acestora cele mai reusite rezultate. Cu ajutorul nostru vei reusi sa ai parte de un produs pe care sa te poti baza.

Servicii funerare non-stop este compania care te va ajuta sa ai parte de un produs sigur. In plus te poti baza pe noi non-stop. Iti suntem alaturi pentru orice solicitare 24 de ore din 24.

Decesul unei persoane dragi este intotdeauna dureros si greu de acceptat. Daca vei vrea sa ai parte de rezultate optime atunci trebuie sa investesti in el oricat este necesar.

Sicriu Lux Stejar 2

Sciriele pe care compania noastra ti le pune la dispozitie se numara printre cele mai sigure de pe piata. Toate produsele noastre sunt realizate din lemne precum brad, fag, stejar, tei dar si multe altele. In functie de preferintele tale poti opta pentru un model care sa se ridice la inaltimea asteptarilor.

Servicii funerare non-stop este alegerea care te reprezinta. Alaturi de noi vei avea parte de o colaborare calitativa in care siguranta si calitatea sunt cele mai importante aspect. La noi totul este esential deci vei avea parte de rezultatele mult asteptate.

Alaturi de noi vei avea parte de o colaborare asa cum iti doresti astfel incat incat sa ai parte de un process funeral asa cum este recomandat. Noi iti oferim serviciile cele mai profesionale si cele mai sigure. Doar cu ajutorul nostru te vei putea bucura de o inmormantare elegant, cu stil. Pana la urma iti doresti sa creezi un moment elegant de care toata lumea prezenta sa isi aduca aminte. Chiar daca este un eveniment trist si nefericit tot trebuie sa te ocupi de el. Tu esti cel mai in masura sa organizezi o inmormantare exceptionala.

Sicriu Lux Stejar 2

Servicii funerare complete Non Stop în București și localitățile limitrofe din Ilfov, la prețuri corecte!

Sună-ne acum 0731 122 221

Phone: 0761121702
Fax:

Call Now ButtonSunati-ne