Pachet Funerar V.I.P

Sicriu Complet Echipat
– Lenjerie Sicriu – Orarul Mic – Orarul Mare – Pânză de Faţă

Cruce Lemn Inscripţionată – Icoana- Doliu piept
Constatarea Decesului
-Imbalsamare
-Toaletat decedat
– Certificat Deces
-Acte Aduse La Domiciliu
-Transport Sicriu La Domiciliu
-Transport Sicriu La Capela
-Manipulare
-12 Pachete-12 batiste cu lumanare-12 prosoape-2 prosoape Preot
-2 COLIVE- VIN-VIN CU ULEI-PRESCURI (PRESCURA ,CAP,ARHANGHEL)
-COROANA MARE LA ALEGERE

Decesul unei persoane dragi este intotdeauna dureros. Daca vrei sa scapi de toata organizarea care o implica intregul proces funerar. Cu siguranta aceasta pregatire este foarte dificila si iti va ocupa foarte mult timp. Trebuie sa te gandesti ca in acea perioada dificila este mai bine sa stai alaturi de familie.

Pachetul funerar V.I.P este cel mai des achizitionat de catre persoanele care se respecta si care isi doresc sa aiba parte de cele mai optime servicii de pe piata.

Cu acest pachet vei avea siguranta ca tot evenimentul va fi desfasurat asa cum iti doresti. Compania noastra are intotdeauna totul bine pus la punct astfel incat toti clientii sa fie pe deplin multumiti.

Pachetele funerare sunt variantele alese de catre persoanele care vor sa petreaca timpul intr-un mod mai util si nu vor sa se mai streseze cu toate pregatirile. Cu siguranta iti doresti ca totul sa decurga perfect, nu-I asa? Atunci este momentul oportun sa investesti oricat este necesar pentru ca procesul funerar sa decurga perfect.

Toate elementele pe care le include pachetul funerar V.I.P sunt de cea mai buna calitate si te vor multumi pe deplin. Este cea mai sigura solutie si cea mai optima care o sa iti aduca cele mai bune rezultate. Din respect pentru persoana decedata trebuie sa ii organizezi cea mai frumoasa ceremonie si o inmormantare asa cum se cuvine. Totul trebuie sa fie bine pus la punct si sa indeplineasca in totalitate solictarile tale. Cu ajutorul companiei noastre vei reusi sa ai parte de rezultatele mult dorite si vei vedea cum totul se va desfasura conform regulilor tale. Noi iti suntem alaturi 24 de ore din 24 si vei vedea cat de mult te vom ajuta sa ai parte de linistea de care ai nevoie.

Servicii funerare complete Non Stop în București și localitățile limitrofe din Ilfov, la prețuri corecte!

Sună-ne acum 0731 122 221

Phone: 0761121702
Fax:

Call Now ButtonSunati-ne