Pachet Funerar Spital

Sicriu Complet Echipat
– Lenjerie Sicriu – Orarul Mic – Orarul Mare – Pânză de Faţă

Cruce Lemn Inscripţionată – Icoana- Doliu piept
Servicii Oferite:
– Certificat Deces
– Adeverinţă Înhumare
-Acte Aduse La Domiciliu
-Transport Sicriu La spital GRATUIT
-Transport Sicriu La Capela
-Manipulare
-Aşezare Decedat în Sicriu

Pachetul funerar spital este mai optim pentru persoanele cu venituri mici. Daca vrei pus si simplu sa beneficiezi de transportarea decedatului si de toate actele necesare atunci acest pachet este cel mai potrivit pentru tine.

Pierderea unei persoane importante din viata ta este un eveniment destul de important. Durerea pe care o veti simti va fi sfasietoare. Trebuie sa petreci cat mai mult timp in sanul familiei si sa incerci cat mai mult sa stai alaturi de persoanele dragi tie.

Pachetul funerar spital pe care compania noastra ti-l pune la dispozitie este cel mai perfect pentru persoanele care doresc sa aiba parte de siguranta. Prin acest pachet nu trebuie sa te mai ocupi de toata documentatia necesara si asa vei avea siguranta ca persoana decedata va ajunge la capela in momentul oportun.

Alege Servicii funerare non-stop daca iti doresti sa ai parte de rezultate cu totul unice. Alaturi de noi vei avea siguranta ca totul se va intampla asa cum vom stabili. Noi suntem constienti de situatia delicata prin care treci sit e vom ajuta cu tot ce este necesar sa poti trece mai usor peste. Alaturi de noi vei avea siguranta unor etape bine puse la punct in care totul se va desfasura asa cum este recomandat.

Pachetul funerar non-stop este cel care poate multumi pana si pe cea mai pretentioas client. Noi iti asiguram calitatea tuturor serviciilor oferite. Servicii funerare non-stop este alegere persoanelor care se respecta si care isi respecta decedatul si vor sa le ofere acestuia cele mai reusite rezultate. In memoria lui trebuie sa planifici intregul eveniment asa cum este recomandat.

Alege Pachetul funerar spital si nu vei regreta. Cu sigurnata nu poti planifica o inmormantare singur in cateva zile. Ai nevoie de timp  sa te accepti decesul persoanei dragi si sa poti suferi. Alege o companie de servicii funerare pentru ca nu este recomandat sa te aglomerezi.

pachet-1

Servicii funerare complete Non Stop în București și localitățile limitrofe din Ilfov, la prețuri corecte!

Sună-ne acum 0731 122 221

Phone: 0761121702
Fax:

Call Now ButtonSunati-ne