Pachet Funerar 2

Sicriu Complet Echipat
– Lenjerie Sicriu – Orarul Mic – Orarul Mare – Pânză de Faţă

Cruce Lemn Inscripţionată – Icoana- Doliu piept
Servicii Oferite:
Constatarea Decesului
-Imbalsamare
– Certificat Deces
– Adeverinţă Înhumare
-Acte Aduse La Domiciliu
-Transport Sicriu La Domiciliu GRATUIT
-Transport Sicriu La Capela
-Manipulare
-Aşezare Decedat în Sicriu
-12 Pachete-12 batiste cu lumanare-10 prosoape+2 prosoape Preot
-2 COLIVE- VIN-VIN CU ULEI-PRESCURI (PRESCURA ,CAP,ARHANGHEL)
Se restituie familiei 500lei

Pachetul funerar 2 este cel mai achizitionat de catre persoanele cu venituri medii dar care isi doresc ca persoana decedata sa aiba parte de cel mai calitativ proces funerar. Compania noastra va avea grija de toate detaliile astfel incat tu si familia ta sa puteti sta linistiti. Este o perioada critica si aveti nevoie de cele mai sigure si mai optime rezultate.

Cu ajutorul companiei noastre vei reusi sa ai parte de un process funerar calitativ de care cu siguranta vei fi de deplin multumit. Pana la urma vrei sa stii ca persoana draga din viata ta are parte de tot ce merita si iti doresti ca intregul eveniment sa fie unul cat mai calitativ.

Echipa noastra de profesionisti va reusi sa iti ofere cele mai bune rezultate si vei vedea cat de mult conteaza sa ai alaturi oameni pe care sa te poti baza. Ai nevoie de toata linistea posibila si cu siguranta iti doresti sa stai cat mai mult alaturi de familia ta.

Alegand o companie de servicii funerare vei scapa de toata povara aranjarilor si vei putea sta cu familia ta si cu persoanele iubite. Este un moment critic iar durerea cu siguranta va fi una coplesitoare. Trebuie sa alegi pachetul funerar cel mai potrivit pentru tine si pentru nevoile tale.

Pachetul funerar 2 este cel care va face diferenta si care te va ajuta sa ai parte de cele mai calitative rezultate. Cu siguranta iti doresti sa ai parte de un rezultat care sa se ridice la inaltimea asteptarilor. Colaborarea alaturi de compania noastra va reusi sa te scape de povara tuturor pregatirilor astfel incat tu sa te poti ocupa de cu totul si cu totul altceva care cu siguranta va merita atentia si timpul tau. 

pachet-3

Servicii funerare complete Non Stop în București și localitățile limitrofe din Ilfov, la prețuri corecte!

Sună-ne acum 0731 122 221

Call Now ButtonSunati-ne