Sicriu Lux Stejar 4

INCLUDE:
2 orare (orarul mare si orarul mic);
lenjeria pentru interiorul sicriului;
capitonajul capacului de sicriu;
perna pentru decedat;
crucea inscriptionata

Sicriu Lux stejar 4 este produsul de care ai nevoie in cazul in care iti doresti sa organizezi o inmormantare asa cum trebuie facuta. Este un produs pe care nu ar trebui sa il scapi din vedere. Calitatea acestuia si rezistenta sunt aspecte esentiale care te vor ajuta sa ai parte de rezultatele mult asteptate. In plus cu ajutorul acestui produs vei reusi sa ai parte de un eveniment de succes. Persoana draga tie merita sa aibe parte de un ultim drum de exceptie.

Servicii funerare non-stop este alegerea cea mai optima pentru persoanele care isi doresc sa aiba parte de cele mai sigure rezultate. Noi suntem cea mai potivita companie pentru tine si doar prin colaborarea cu noi vei reusi sa ai parte de rezultatele mult asteptate.

Sicriu Lux Stejar 4

Un scriu precum cel Lux stejar 4 este ales de catre persoanele pretentioase care vor sa obtina de fiecare data mai mult. Este ales de toti cei care isi doresc sa aiba parte mai intai de toate de calitate si de rezistenta. Cu ajutorul nostrum poti avea parte de o inmormantare asa cum este recomandat. Un produs precum un sicriu este intotdeauna esential intr-o inmormantare. Din respect pentru persoana speciala din viata ta este recomandat sa il cumperi pe cel mai bun si mai rezistent. Atunci cand vrei sa ai parte de un produs calitativ trebuie sa colaborezi cu noi.

Servicii funerare non-stop este alegerea care te reprezinta si care iti va oferi rezultatele pe care le astepti. Chiar daca este un eveniment trist tot trebuie sa te ocupi de el si sa te implicit in tot ce tine de organizarea lui. Alege un sicriu de cea mai inalta calitate si nu vei regreta. Chiar daca nu este un aspect pe care sa il consideri important te asigur ca acesta va conta mai mult decat iti dai seama. Trebuie sa te gandesti ca in acest produs va fi inmormantata persoana draga tie. Este un produs care va ramane pentru totdeauna in pamant si trebuie sa stii ca este unul calitativ.

Chiar daca acum nu iti dai seama un proces funerar trebuie sa fie tratat cu seriozitate.

model-6

Servicii funerare complete Non Stop în București și localitățile limitrofe din Ilfov, la prețuri corecte!

Sună-ne acum 0731 122 221

Phone: 0761121702
Fax:

Call Now ButtonSunati-ne