Sicriu 6 Colturi

2 orare (orarul mare si orarul mic);
lenjeria pentru interiorul sicriului;
capitonajul capacului de sicriu in 6 colturi
perna pentru decedat;
crucea inscriptionata

 

Atunci cand piezi o persoana importanta din viata ta trebuie sa te astepti ca durerea sa te copleseasca si sa te simti trist si epuizat. Cu toate astea este necesar sa te ocupi de intregul process funerar cu tot ce implica. Sicriu in 6 colturi este foarte important in acest trist eveniment.  Trebuie sa te asiguri ca ai parte de un produs calitativ si rezistent. Daca vrei sa ai parte de rezultate cu totul unice trebuie sa colaborezi cu o companie de incredere.

Servicii funerare non-stop este o companie de incredere care iti va oferi rezultatele mult asteptate. Toate produsele noastre au parte de siguranta si de calitate si ne asiguram intotdeauna clientii de o colaborare reusita.

Sicriu in 6 colturi

Sicriele pe care le punem la dispozitie sunt calitative si sigure. Alaturi de noi vei afla cat de mult conteaza sa te implicit in organizarea tristului eveniment si cat de mult conteaza sa iei cele mai bune alegeri. Acest sicriu este atent realizat. Lemnul din care este construit este de cea mai buna calitate si se prezinte perfect in fata tuturor factorilor nocivi cu care intra in contact.

Intregul sicriu in 6 colturi este construit in asa maniera incat sa ofere siguranta. Ai nevoie de o astfel de colaborare intr-un moment atat de trist din viata ta. Vei vedea cat de mult conteaza sa ai alaturi o companie care iti intelege durerea si care doreste sa te ajute. Noi suntem singurii care te vom ajuta sa ai parte de un eveniment asa cum este recomandat.

Alaturi de noi vei reusi sa ai parte de un eveniment asa cum este recomandat. Compania noastra se numara printre cele mai sigure de pe piata. Rezultatele pe care le oferim clientilor nostrii sunt unele de exceptie. Te poti baza pe noi in orice moment si vei avea sigurnata unor produse unice. Noi suntem cea mai optima solutie pentru tine si doar cu noi vei reusi sa ai parte de cea mai sigura si cea mai eficienta colaborare. Servicii funerare non –stop este alegerea perfecta pentru tine.

Sicriu in 6 colturi

Servicii funerare complete Non Stop în București și localitățile limitrofe din Ilfov, la prețuri corecte!

Sună-ne acum 0731 122 221

Phone: 0761121702
Fax:

Call Now ButtonSunati-ne