Sfaturi pe care le poti urma atunci cand pierzi o persoana draga

Viata ofera bucurii si tristeti. A pierde pe cineva drag este intr-adevar o durere. Indiferent de varsta pe care o are sau de felul cum a murit, durerea despartirii este grea. Nu stii ce este mai dureros: socul intamplarii, pierderea subita a fiintei dragi sau incercarea de a merge mai departe. Desi stii ca moartea face parte din existenta, totusi nu te poti impaca in sinea ta cu gandul ca nu mai poti vedea niciodata persoana iubita. Firma de funerare de pe situl de servicii funerare vine in sprijinul dumneavoastra si va ofera  cateva sfaturi pe care le poti urma atunci cand pierzi o persoana draga.

Sfaturi posibile de urmat cand pierzi o persoana draga

  1. Nu putem depasi cu adevarat pierderea suferita, mai ales daca aceasta este o ruda apropiata, parinti sau copii; Ei raman in amintirea noastra, iar patina timpului estompeaza durerea.
  2. Nu regreta ca nu i-ai spus cat de mult o iubesti. Persoana disparuta a stiut, in mod sigur, cat de mult o iubesti. Nu cuvintele sau declaratiile conteza, ci ceea ce faci pentru persoana iubita.
  3. Trebuie sa stii ca ai facut tot ce ai putut pentru a salva fiinta iubita. Se mai intampla dupa deces sa spunem:,,poate daca faceam mai mult mai traia.’’Fii sigur ca ai facut tot ce ai putut, dar boala a fost nemiloasa.

Cum reactioneaza cineva la pierderea fiintei iubite

  1. Multi reactioneaza diferit la pierderea unei persoane iubite: unii tipa, devin furiosi, altii raman fara cuvinte. Reactioneaza asa cum simti . Daca vrei sa plangi, plangi, daca vrei sa tipi, tipa, daca nu vrei sa vorbesti, nu vorbi. Orice ai simti , fa, pentru ca este o descarcare nervoasa care ajuta psihicul. 
  2. Da voie, deci, iesirilor emotionale sa se manifeste; ele fac bine si aduc  liniste sufletului.

Cum poti depasi durera pierderii celui drag

  1. Sa stii ca nu exista un termen limita pentru durere. Ea poate sa exista o viata , diminuindu-se pe parcurs sau se poate sterge cu timpul. Depinde pe cine pierzi.
  2. Accepta durerea , traieste cu ea si vei vedea ca in timp se va diminua.
  3. Nu te lasa coplesita de suferinta. A deveni retrasa sau a nu mai dori sa faci parte din viata sociala nu este bine.
  4. Fii activa, incearca sa comunici cu ceilalti si usor, usor sa te reintegrezi.
  5.  Nu renunta la viata, caci este singurul bun care ti-a fost dat odata.Sunt persoane care vor sa se sinucida cand pierd pe cineva drag. Chiar si propriul copil daca il pierzi, e bine sa ramai in viata sa-I cinstesti memoria si sa-I aduci ofrande. 

Viata si moartea se intrepatrund in aceasta existenta a omului si de aceea fiecare are nevoie de sprijin pentru a depasi momentele dureroase. Pe situl,,serviciifunerare-nonstop.ro’’gasiti ofertele si sprijinul de care aveti nevoie.  

Call Now ButtonSunati-ne