CUM SA SUPORTI MAI USOR PIERDEREA UNEI FIINTE DRAGI

Pierderea unei fiinte dragi este o incercare dura pentru oricare dintre noi. Viata nu iarta pe nimeni si astfel suntem nevoiti sa suferim. Stim ca toti suntem muritori, dar fiecare, in sinea lui, spera sa nu se desparte niciodata de oamenii iubiti. De aceea, durerea este inevitabila si nu poate fi evitata. 

Indiferent de varsta pe care o are persoana iubita, golul pe care il lasa in sufletul nostru este mare. Tragicul eveniment se poate intampla pe neasteptate si atunci impactul este mai mare sau persoana poate sa sufere de o boala incurabila, al carei sfarsit il asteptam Dar aceasta asteptare tot are un soc puternic asupra noastra. 

In articolul de fata voi incerca sa dau cateva sfaturi despre cum sa suporti mai usor pierderea unei fiinte dragi.

CUM SA SUPORTI MAI USOR PIERDEREA UNEI FIINTE DRAGI

Sfaturi despre cum sa suporti mai usor pierderea unei fiinte dragi

Indiferent de tipul de relatie pe care il avem cu persoana pierduta, durerea va fi aceeasi. Dintr-o data realizezi ca acea persoana nu mai exista , nu mai poti comunica cu ea si ti se pare ca nu e adevarat. Daca pierderea este apropiata ca rudenie,mama, tata, fiu sau fiica, nu poti sa realizezi ce s-a intamplat. 

Impreuna cu cei care sustin situl serviciifunerare-nonstop.ro am gandit unele sfaturi care pot veni in ajutorul celor care si-au pierdut pe cineva drag. 

Este bine sa-ti exprimi emotiile, sa te eliberezi de toata durerea pe care o ai in tine. Plansul, de exemplu, poate ajuta. Nu e bine sa ne refulam sentimentele numai pentru a brava.

Nu suferiti in tacere!Asta poate dauna, mai ales psihicului. Stiu ca de multe ori simtiti sa fiti singuri cu durerea voastra, dar vine un moment cand trebuie sa va eliberati.

Comunicati  cu ceilalti, destainuiti-va apropiatilor pentru a va ususra sufleteste . In felul acesta pastrati vie memoria celui disparut. 

Nu uita momentele frumoase pe care le-ai trait cu persoana disparuta si aminteste-ti mereu de ele. Astfel, treptat, treptat, durerea se transforma in nostalgie si melancolie. 

Daca ai pierdut un sot sau sotie, reorganizeaza-ti viata in functie de ce s-a schimbat.Ramai activa sau activ, pentru ca munca te face sa uiti . 

Ce se intampla daca nu-ti poti reveni 

Daca pierderea unei persoane dragi este foarte apropiata , de exemplu un copil, este exemplul cel mai dureros, atunci, intr-adevar, trauma este foarte mare. Ce se poate face in acest caz? Depinde foarte mult de caracterul persoanei. Daca este o fiinte sensibila, va suporta foarte greu. 

Un sfat util ar fi sa mearga la psiholog, care o poate ajuta.

Dar  si medicamentele sunt o solutie de moment care pot contribui la o redresare. 

Am incercat sa va oferim prin situl,,serviciifunerare-nonstop.ro’’ cateva sfaturi utile, credem, despre cum sa suportati mai usor pierderea unei fiinte dragi. 

Call Now ButtonSunati-ne