Ce pachete funerare puteti achizitiona

Fiecare a trait momente de durere si emotie la pierderea unei fiinte dragi. La nunta se frac pregatiri pentru a consti noua viata a cuplului. La decesul unei persoane se fac pregatiri pentru ,,calatoria de dincolo’’. Pentru a veni in ajutorul celor care trebuie sa se ocupe de asa ceva, s-au creat serviciile funerare. Accesand situl,,serviciifunerare-nonstop.ro’’ din Bucuresti, sector3, veti afla ce pachete funerare puteti achizitiona in caz de nevoie.

Ce contin pachetele funerare pentru pensionari

Pachetele funerare se pot achizitiona pe baza talonului de pensie . Nu trebuie sa cheltuiti nici un ban. Firma de funerare din sectorul 3 Bucuresti, amintita mai sus ofera  pachet pensionari domiciliu, pachet pensionari spital, Pachet pensionari domiciul standard, Pachet pensionari domiciliu simplu, Pachet pensionari spital complet.

Ce pachete funerare puteti achizitiona

Un exemplu –ce contine un Pachet pensionari domiciliu complet

sicriu complet ]

-garnitura pentru interiorul sicriului;

-capitonajul capacului;

-2 orare( orarul mare si orarul mic);

-perna pentru decedat;

-voal fata

-cruce din lemn inscriptionata

Servicii funerare incluse: 

-transport sicriu la domiciliu;

-doctor pentru constatare deces;

-imbalsamare;

-toaletare;

Transport funerar biserica;

-inhumare;

-certificat deces;

-coliva;vin, pachete biserica; pachete cimitir

Firma de servicii funerare nonstop, sector 3, Bucuresti are si alte tipuri de pachete.

Ce alte tipuri de pachete funerare ofera

Pachete funerare generale care se pot achita cu talonul de pensie sau cu numerar daca decedatul nu are talon de pensie, pachet funerar economic, pachet funera clasic, pachet funerar lux. Ce contine un pachet funerar lux? 

-sicriu completSL11; capitonajul sicriului; garnitura pentru interiorul sicriului 

-2 orare: orarul mare si orarul mic;

-perna pentru decedat; voal pentru fata; cruce din lemn inscriptionata( furnir stejar-6 colturi)

Servicii funerare incluse: transport sicriu la domiciliu; asezare in sicriu; doctor pentru constatare deces; imbalsamare; toaletare decedat; transport funerar biserica, acte necesare inhumarii , autorizatie depunere la capela , batiste , lumanari, doliu in piept , coliva, o sticla de vin rosu si una de ulei. 

Costul unui pachet funerar de lux poate fi discutabil. 

Daca celelalte pachete funerare amintite sepot procura doar cu talonul de pensie al decedatului, pachetele delux, pachetele super, pachetele speciale au preturi ridicate . Calitatea  lemnului crucii, a sicriului, crucifix capac, 4 manere insertie metalica , 4 ornamente, toate ridica pretul. Dar firma noastra are o politica. Totul se discuta cu clientii . Putem negocia si cadea de comun acord. 

In aticol am prezentat doar cateva exemple . Daca consultati situl,,servicii funerare-nonstop.ro, sector 3 Bucuresti, gasiti mult mai multe detalii, iar angajatii nostri va stau la dispozitii cu informatiile dorite.  

Call Now ButtonSunati-ne